Vragenlijst geloof en zingeving

Bij het Kicg zijn we altijd bezig met onderzoek, om zo onze zorg te verbeteren. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Op deze pagina kunt u aan een nieuwe studie meewerken door een vragenlijst in te vullen. Dit kost u 20-25 minuten. Onder elke 100 deelnemers die een formulier invullen worden 4 VVV-bonnen van € 10,- per stuk verloot. Na het versturen van het formulier leest u hoe hiervoor in aanmerking te komen.

In deze studie vult u een vragenlijst in die verschillende aspecten van geloof en zingeving meet. Doel van de studie is onder meer het verzamelen van normgegevens, zodat we in wetenschappelijk onderzoek en in de klinische praktijk weten of scores van cliënten hoog dan wel laag zijn, onder meer in vergelijking met mensen die dezelfde kerkelijke achtergrond hebben, hetzelfde geslacht, etc. Het is dus van belang dat zoveel mogelijk (verschillende) mensen de lijst invullen (dus stuurt u de link gerust door naar uw bekenden).

Het onderzoek is geheel anoniem en geheel vrijwillig. Op elk gewenst moment kunt u stoppen met invullen. Als u de vragenlijst invult, geeft u in de lijst toestemming voor het gebruik van uw gegevens door verschillende onderzoekers. Hierbij is uw privacy gewaarborgd. Lees hier hoe wij omgaan met onderzoeksgegevens.

Doet u ook mee? Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Alvast bedankt voor uw hulp!

Als u wilt reageren op de vragenlijst of contact wilt met de onderzoekers, kan dat. Neem contact met ons op.